Usluge

Seminar očne akupunkture za oftamologe, liječnike opće prakse i druge

Poštovani,

ukoliko želite unaprijediti svoje znanje i već naučenim tehnikama dijagnostike i liječenja, pridodati novu metodu, u nas ne toliko priširenu. Seminar je namijenjen oftamolozima te liječnicima opće prakse kao i ljudima koji već prakticiraju akupunkturu.

U klasičnoj kineskoj akupunkturi i tradicionalnoj koneskoj medicini, do sada ima malo uspjeha u liječenju očnih bolesti.

Prema istraživanjima dr. Johna Boela iz Danske, koji ima privatnu akupunkturnu kliniku. Do sada je liječio preko 3 000 pacijenata sa svim vrstama očnih bolesti, s velikim uspjesima, kao što su: staračka dalekovidnost, Macula degeneracija, Retinitis pigmentosa, Glaukom, sljepoća koja je nastala kroz moždana oštećenja i dijabetes, kratkovidnost u djece i mladih do 20 godina starosti.

Kroz daljnja istraživanja Danca Freddya Dahlgrena, nađene su nove očne akupunkturne točke "SU JOK" i "ECIWO" (Embryo Contains the Information of the Whole Organism) akupunkturnih mikrosistema, koji funkcioniraju kao zatvoreni sistemi i u sebi projiciraju cijelo tijelo.

Prema učenjima i specijalizaciji očne akupunkture u Njemačkoj od strane dr. Johna Boela i Freddya Dahlgrena, Zlata Kamenjaš; jedina koja prakticira očnu akupunkturu u Hrvatskoj, također je pronašla neke nove točke očne akupunkture.

Dvodnevni seminar namijenjen je i za one liječnike i doktore koji do sada nisu nikada ni upotrebljavali akupunkturu kao takvu. Seminar uključuje kompletno učenje o općenitom razvoju očne akupunkture, samoj obradi pacijenata, traženja akupunkturnih točaka, tehnici ubadanja, primjeni ovisno o bolestima, te ostalim elementima koji osposobljuju za samostalan rad.

Za sva pitanja i podrobnije informacije, o sminaru, cijenama te predbilježbe možete se obratiti na mail ili telefon.

zlata.kamenjas@gmail.com

telefon: 091/520-9693

Povratak na vrh

Zmija u boci

Usluge

Nudim usluge liječenja alternativnom medicinom i homeopatijom i iris dijagnozom.

Provodim očnu akupunkturu jedina u Republici Hrvatskoj. Napominjem da se iglice za akupunkturu ne ubadaju u oči. Liječim i pijavicama koje pokazuju izvrsne rezultate ozdravljenja.

Terapija

Terapija traje 5 dana po 35 minuta. Nakon toga slijedi pauza od 2 dana zbog odmaranja organizma i privikavanja na terapiju.Poslije pauze slijedi još 5 dana terapije.